Vulcan / Dacă o să vrea, Ile știe mai bine cum să-l ia...

Vulcan / Dacă o să vrea, Ile știe mai bine cum să-l ia pe respectivul

DISTRIBUIȚI

Îmi vine nu știu cum când mă gândesc că am mai scris despre asta, dar că nimic nu s-a rezolvat. Și chiar că nu-mi dau seama din moment ce primarul sau vicele lui trebuie doar să o avertizeze pe o anumită persoană cum că se va alege cu amendă dacă nu face curat.

Cât a fost zăpadă
gunoaiele de la marginea dinspre drum a cimitirului nou din Vulcan nu au bătut la ochi, așa că nu le-au făcut o impresie proastă celor care urcau în Pasul Vâlcan. Numai că, odată cu încălzirea vremii, ele au apărut în toată splendoarea lor.
Într-adevăr, sunt și pe partea stângă, cum urci, dar nu atâtea câte poți vedea pe dreapta.

Imposibil ca
primarul, care trece zilnic pe aici, de la ferma lui la Casa Albastră și înapoi, să nu le fi văzut. Și nu ar trebui nicidecum să-i pună să le adune pe muncitorii de la primărie sau pe cei cu venitul minim garantat. Nu, fiindcă asta ar însemna muncă voluntară pe o proprietate particulară. Ceea ce el are de făcut, și i-am sugerat asta, este să-l cheme pe proprietarul terenului care vinde locuri de veci.

Și, în stilu-i caracteristic,
să-l avertizeze că gunoaiele trebuie să dispară de acolo. Să-i pună în vedere că e de datoria lui să-i plătească pe oamenii care vor face asta și autobasculanta care va lua gunoiul de acolo. Dar ce-mi tot bat eu capul, ca să-i zic primarului ce are de făcut?! Dacă o să vrea, Ile știe mai bine cum să-l ia pe respectivul!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii