Vulcan / Coșuri de gunoi și ameninţări pentru proprietarii de câini de companie

Vulcan / Coșuri de gunoi și ameninţări pentru proprietarii de câini de companie

DISTRIBUIȚI

La proiectul de hotărâre cu locurile de joacă pentru copii a fost semnalată doar o intervenție. Cea a consilierului liberal Dănuț Anghel. Dumnealui a găsit într-o anexă a documentului ceva legat de seturile de coșuri de gunoi care ar urma să fie plantate în perimetrul fiecărui loc de joacă.

Prin urmare,
l-a întrebat pe primarul Gheorghe Ile câte bucăți de coșuri de gunoi conține un asemenea set? Ile i-a răspuns ca la tenis: „Patru pe set”. „Nu cumva sunt puține?”, a insistat consilierul liberal. „Nu, l-a asigurat Ile, fiindcă locurile de joacă au formă dreptunghiulară și se va pune în fiecare colț câte un coș de gunoi”. Numai că dialogul Ile-Anghel nu s-a încheiat aici. Consilierul PNL și-a luat inima-n dinți și a mai amintit ceva.

Ceva legat
de starea deplorabilă a multor coșuri de gunoi de pe străzile și aleile Vulcanului. Unele sunt ca vai de ele, iar în multe locuri ele lipsesc. Geniul lui Ile a găsit imediat o explicație și pentru starea asta de lucruri: „Se pun, dar costă bani” și, ca să nu se mai complice cu niște amărâte de coșuri, a dat-o pe amenințări la adresa celor care distrug bunurile publice, dar și a proprietarilor de câini de companie.

„Facem o campanie
cu problema câinilor, a tunat bărbosul, începând din august vom mări amenzile pentru câinii care nu respectă regula. Am dat o lună, ca să informăm publicul cum să se comporte cu aceste animale”. Sunt sigur că, din stilul de exprimare încâlcit, caracteristic primarului, proprietarii de animăluțe de companie au cam înțeles despre ce e vorba. De fiecare dată când ies la plimbare cu câinele de companie, trebuie să aibă la ei lopățica și punguța. În rest, nu contează dacă găsesc sau nu coșul de gunoi în care să arunce punguța cu fecale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii