Vulcan / Ceasul rău din seara zilei de 13 i-a adus moartea

Vulcan / Ceasul rău din seara zilei de 13 i-a adus moartea

DISTRIBUIȚI

Vulcănenii, îndeosebi familia, prietenii, vecinii din centrul vechi al orașului și colegii de muncă, au rămas înmărmuriți când au aflat despre sfârșitul tragic al Cristinei B. în vârstă de 57 de ani, decedată în accidentul rutier din seara zilei de 13 aprilie.

Era aproape de ora 22:00
când femeia a coborât din autobuzul care-o adusese de la mina Vulcan. S-a dat jos, ca de obicei, în stația din centrul vechi, după care și-a continuat drumul pe trotuarul sudic. În apropierea fostei alimentare a dat să treacă strada Nicolae Titulescu, pentru a ajunge la blocul în care locuia. Atunci s-a petrecut tragedia. A fost luată, efectiv, pe sus și târâtă mai bine de patruzeci de metri de către un autoturism Opel Astra, condus în mare viteză de către Adrian E. de douăzeci de ani.

Ieri, o vecină de bloc
mi-a relatat că, după ce a auzit bubuitura, a venit repede, ca să vadă ce s-a întâmplat. A fost groaznic, mi-a zis ea. Prima dată a crezut că persoana lovită de mașină ar fi fost un bărbat. Numai după aceea a realizat că, în drum, aproape goală, zăcea, mai mult în agonie, vecina ei. Avea un picior dislocat și pierdea mult sânge. Ambulanța a ajuns la ora 22:10, conform spuselor ei, dar personalul medical nu a mai putut face mare lucru.

Opelul Astra
era oprit puțin mai încolo. Cei care s-au aflat acolo vorbeau că acul vitezometrului se oprise la 145. Din câte se pare, tânărul aflat la volan nu consumase alcool. Agenții de la Rutieră fac în continuare cercetări, pentru a stabili exact modul în care a avut loc accidentul și cauzele lui. Locul prin care femeia încercase să traverseze strada nu era marcat cu o trecere de pietoni. Poate că, dacă circula cu viteză redusă, tânărul din Opel-ul Astra ar fi putut s-o evite pe femeie. Accidentul de sâmbătă seara a fost unul dintre cele mai tragice petrecute, în ultimul an, la Vulcan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii