Vulcan / Au răzbit-o numai pe una

Vulcan / Au răzbit-o numai pe una

DISTRIBUIȚI

Nimeni nu poate să spună că nu s-a făcut treabă bună pe trotuarele și aleile dintre blocurile termice din Vulcan. Chiar dacă patru dintre ele figurează pe strada Nicolae Titulescu, locatarii acestora intră în imobile dinspre și-și parchează autoturismele, ca și cei din celelalte șase, tot pe Aleea Crizantemelor.

Am zis și o repet.
A fost o surpriză plăcută chiar și pentru subsemnatul că administrația publică locală a dat undă verde acestor lucrări. Mai ales că, de mai bine de cincizeci de ani, nimeni dintre mai marii urbei nu le-a dat atenție trotuarelor care arătau necăjite și ca vai de ele. Firma care a executat lucrările a lucrat impecabil (amintiți-vă că pe muncitorii acesteia i-a lăudat și exigentul consilier local Ion „Tilică” Tilea), numai că a rămas ceva în urma lor care le cam umbrește puțin laudele pe care le-au primit.

La blocul 2T,
în dreptul scării a II-a, locatarii au fost fericiți, pe locurile care ar fi trebuit să fie zone verzi, cu două „insulițe” de asfalt, moloz, bolovani. Adică material ce a trebuit înlăturat înainte de a se pava. Locatarii au scris și pe net, au atras atenția cum au putut ei, dar degeaba. Cunoscându-l bine pe maistrul care a coordonat lucrările, nu mă îndoiesc că, odată ce va fi citit aceste rânduri, va lua măsurile necesare. Cealaltă grămadă de reziduuri verzi, aflată în părculețul din latura vestică a aceluiași bloc, nu este lăsată de constructori. A fost ignorată, acum trei luni și ceva, de către cei care au cărat crengile pomilor așa-zis toaletați. Erau două grămezi mari și tari, dar se vede treaba că oamenii au răzbit-o numai pe una.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii