Vulcan / Anunţ publicat din respect pentru cetăţeni

Vulcan / Anunţ publicat din respect pentru cetăţeni

DISTRIBUIȚI

În mod normal, „Ziarul Văii Jiului” nu publică anunțuri gratuite, mai ales când acestea sunt făcute de către societăți comerciale cu dare de mână, pentru care o factură de câteva sute sau chiar mii de lei e o nimic toată. De aceea le-aș recomanda celor de la SC Supercom SA București ca, în cazul în care vor mai avea de făcut comunicate de genul celui despre care voi scrie, să apeleze cu încredere la serviciul de publicitate al ziarului. Mai ales când comunicatul este unul foarte important pentru locuitorii din Vulcan și din vestul Văii Jiului.

Sau, cum ar veni,
să nu se bazeze numai  pe faptul că l-au comunicat primăriei vulcănene și gata. Da, pe site-ul Primăriei municipiului Vulcan a apărut, într-adevăr, anunțul, numai că avea o hibă. Fotografiat și aruncat pe net, pur și simplu, fără să fi fost scanat și, eventual, trecut prin Adobe Photoshop, el se poate citi cu dificultate. A fost nevoie să-l salvez și să-i dau contrast, ca să înțeleg ce zice el. Pe bune, mai mult ca sigur că îl ignoram din prima dacă nu era vorba despre o acțiune care se va desfășura peste câteva zile, în 15 iunie, mai exact, și care-i privește pe foarte mulți cetățeni.

Vulcănenii sunt
anunțați că, sâmbătă, 15 iunie, vor fi preluate, de la punctele gospodărești de colectare, deșeurile voluminoase, gen saltele, mobilă veche, mochete, damigene, perdele etc. Se recomandă ca acestea să fie lăsate la gunoi până-n ora 11:00, acțiunea de ridicare a acestora urmând să se desfășoare în intervalul orar 12:00-16:00. Cam atât. Ar fi bine dacă persoana care gestionează site-ul primăriei vulcănene să țină seama de sugestia oferită ceva mai sus și să nu mai fușerească ce i se dă de lucru. La banii pe care-i ia ca salariu din taxele și impozitele celor care trebuie prompt și bine informați, ar trebui să facă, totuși, o treabă de calitate!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii