Vulcan / Americanul are loc de parcare

Vulcan / Americanul are loc de parcare

DISTRIBUIȚI

Condițiile de cazare din blocul turn de pe strada Șt.O. Iosif din Vulcan, pe care un american plecat de aici, de la noi, l-a cumpărat pe când era o ruină și l-a refăcut de jos până sus, sunt excelente. Lucru confirmat mie și de către membrii echipei de muncitori ai unei binecunoscute societăți bucureștene care mai are de lucru pe șantierul instalației de desulfurare de la Termocentrala Paroșeni. 

Am mai relatat
povestea acestui imobil, blocul nr.2 din cartierul vulcănean Micro 3B (Dallas), care, din schelet numai bun de supus unei implozii controlate, a ajuns să fie de nerecunoscut. Multă vreme după ce l-a readus la viață, cum s-ar putea spune, proprietarul lui a încercat să intre în posesia sau să i se închirieze suprafața de teren de peste drum. În jur de șase sute de metri pătrați, pe care urma să amenajeze o parcare auto destinată celor cazați în apartamentele din blocul său.

Îmi amintesc, 
de parcă ar fi fost ieri, că prima sa solicitare i-a fost respinsă direct. Motivul a fost acela cum că primăria va fi aceea care o să amenajeze acolo locuri de parcare pentru autoturisme. Lucru care nu s-a întâmplat. Numai că situația s-a schimbat complet undeva la începutul anului trecut. Nu știu cauza, posibil ca primarul sau mai știu eu cine să fi fost înduplecat cumva, sau că a intervenit careva, astfel că a apărut și hotărârea de consiliu local prin care s-a constituit comisia de licitație pentru concesionarea unui teren intravilan, respectiv cel despre care vorbeam, aparținând domeniului public al municipiului Vulcan. Ceea ce este foarte bine ținând seama că în acest mod se poate veni în sprijinirea oricărui investitor care vine cu gânduri bune la tine-n oraș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii