Vlad Rusu (fost campion cu Viitorul Constanţa): „Poate că nu e cel...

Vlad Rusu (fost campion cu Viitorul Constanţa): „Poate că nu e cel mai bun moment al carierei mele, dar încerc să fiu pozitiv”

DISTRIBUIȚI

Vlad Rusu a ales să joace la Oradea după ce o scurtă perioadă de timp s-a pregătit, la Petroşani, cu ACS Şirineasa. Fotbalistul le-a transmis jucătorilor de la Şirineasa că le ţine pumnii să promoveze în Liga a II-a.

La 27 de ani Vlad Rusu, fost component al echipelor Steaua Bucureşti, Petrolul Ploieşti, FC Clinceni, Academia FC Argeş, Viitorul Constanţa, KFCO Beerschot, Belgia, se reinventează în Liga a II-a la Luceafărul Oradea.
După ce iniţial în această vară a fost la un pas de a juca la ACS Şirineasa, în Liga a III-a, Vlad Rusu a optat pentru o altă echipă finanţată de Nicolae Sarcină.
„Poate că nu e cel mai bun moment al carierei mele, dar încerc mereu să fiu pozitiv în tot ceea ce fac şi asta mă ajută. Sunt încrezător, însă, că în curând pot face pasul spre un nivel mai bun. Aşa am decis să aleg să joc la Luceafărul, dar nu regret că am venit la Oradea. Condiţiile de pregătire sunt foarte bune, aici. Referitor la Şirineasa, acolo există un grup bun de jucători, iar rezultatele sunt pe măsură până acum. Le doresc multă baftă şi să promoveze în Liga a II-a la finalul sezonului. În prezent, aici, la Luceafărul Oradea, încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Voi vedea ce va fi după aceea. Vreau să iau lucrurile pas cu pas. În primul rând, îmi doresc să fiu sănătos, asta e cel mai important”, spune jucătorul.
Lui Vlad Rusu îi place stilul de joc al lui Bayern Munchen, probabil şi pentru faptul că acolo evoluează preferatul său, Robert Lewandowski, unul dintre atacanţii pe care îi admiră în mod special.

Campion cu Viitorul
Atacantul care s-a şcolit sub bagheta lui Gheorghe Hagi laViitorul Constanţa spune că acum se simte matur şi ştie să gestioneze mai bine proble­mele.
„Ca în viaţa oricărui sportiv, am avut momente foarte bune, dar şi unele mai puţin reuşite. Din ambele situaţii consider că am avut câte ceva de învăţat. Nu vreau să mă mai gândesc la trecut. Acum, la 27 de ani, cred că m-am maturizat şi ştiu să gestionez mai bine lucrurile din toate punctele de vedere. Atmosfera la echipă este una bună, în ciuda locului din clasament. Jocul nostru din ultimele meciuri a fost în creştere şi ne dă speranţe că vor veni şi victoriile. Avem un antrenor experimentat în persoana domnului Cristi Dulca şi sperăm ca împreună să reuşim să ieşim din zona aceea a clasamentului”, declară fotbalistul. Vlad Rusu are convocări la lotul Naţional U19 şi la Naţionala U21.
Despre perioada petrecută la Viitorul, echipa campioană a României, Vlad Rusu spune: „Am învăţat multe în perioada petrecută la Viitorul. Gheorghe Hagi este un antrenor foarte ambiţios, la fel cum a fost şi ca jucător. Ştie să motiveze foarte bine echipa şi iată că rezultatele nu au întârziat să apară”.
Vlad Rusu, absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, are până acum 118 meciuri jucate la Liga a II-a, unde a marcat 50 de goluri, şi 35 de partide în prima ligă, unde a marcat 6 goluri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii