Veşti aparent bune de la deputatul Natalia Intotero

Veşti aparent bune de la deputatul Natalia Intotero

DISTRIBUIȚI

Deputatul Natalia Intotero transmite în teritoriu schimbările bugetare care vor avea loc în urma implementării programului de guvernare PSD şi a activităţii parlamentarilor.

Studenții vor primi bursă și în perioada vacanței de vară, în cuantum de 201 lei. Acesta a fost un amendament al PNL, respins de comisiile de buget și de muncă, dar susținut de deputații PSD la votul din plen, în urma discuțiilor avute cu organizațiile studențești.

Tot marți, în Camera Deputaților, a fost adoptat proiectul de lege privind majorarea salariilor pentru medicii militari, polițiști, funcționari publici din penitenciare, ANPC. Măsura se va aplica din luna iunie a acestui an.  Proiectul de lege prevede majorarea cu 20% a cuantumului brut al salariilor de bază pentru personalul oficiilor teritoriale pentru întreprinderile mici și mijlocii și cooperație, personalul ANPM, agențiilor județene pentru protecția mediului și gărzilor naționale de mediu și Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, personalul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și a comisariatelor regionale și județene pentru protecția consumatorului.

Tot din luna iunie, personalul MAI, pote opta în locul soldei de funcție sau salariului de funcție, gradațiilor și soldei salariului de comandă, după caz, pentru salariu de bază stabilit pentru o funcție echivalentă potrivit prevederilor din familia ocupațională Sănătate, la care se adaugă solda de grad, salariul gradului profesional deținut.

Eurostat a anunțat că România a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, concomitent cu cea mai mică inflație din UE.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii