Vestea proastră: Reexaminarea proiectului de buget- respinsă. Vestea bună: Legea Pensiilor declarată...

Vestea proastră: Reexaminarea proiectului de buget- respinsă. Vestea bună: Legea Pensiilor declarată parțial neconstituțională

DISTRIBUIȚI

Vestea proastă a zilei

Bugetul de Stat s-a reîntors în Parlament și este din nou supus dezbaterilor și votului. Opoziția a văzut în  această retrimitere o șansă în plus pentru a mai schimba câteva aspecte considerate dăunătoare binelui comun. O dată ajuns în comisii și plen, dezbaterile pe buget au durat extrem de puțin. PSD-ALDE a respins cererea de reexaminare a preşedintelui la proiectul Legii bugetului de stat pe 2019. Nu a fost admisă nicio modificare faţă de varianta trimisă iniţial la promulgare.

Vestea bună a zilei

Un succes al opoziției este faptul că se întoarce în Parlament Legea Pensiilor, pe care Curtea Constituțională a declarat-o partial neconstituțională, după sesizarea făcută de PNL.  ”Ar fi fost chiar culmea să fie considerat constitutional articolul care-i lăsa fără pensie pe românii cărora angajatorii nu le plătesc taxele reținute pe ștatele de plată… Sunt bucuroasă, mai ales pentru că, fiind președintă a comisiei de muncă a PNL, am fost direct implicată în această luptă”, a menționat senatorul Carmen Hărău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii