Veste cumplită pentru Știința Petroșani: A murit antrenorul Adrian Costache

Veste cumplită pentru Știința Petroșani: A murit antrenorul Adrian Costache

DISTRIBUIȚI

S-a stins din viață Adrian  Costache, antrenorul Științei Petroșani. Îndrăgit, iubit, adulat acesta a lăsat rugby-ul îndoliat.

Fost jucător al Științei Petroșani, fost antrenor la loturile naționale, România U19 și România U20, director tehnic al Centrului de Pregătire pentru Juniori, și de 2 ani antrenor al Științei Petroșani, Adrian Costache a plecat tiptil. A lăsat în urmă sa lacrimi, regrete, multe regrete.
Federația Română de Rugby își exprimă regretul față de dispariția fulgerătoare a fostului jucător și antrenor, Adrian Costache. Acesta a încetat din viață la 53 de ani, la Petroșani. Fost jucător la Triumf și la Știința Petroșani, el a făcut pasul spre antrenorat, întâi la juniorii de la LAV, apoi la RC Grivița și în ultimii ani, la Știința Petroșani.
De numele lui se leagă revirimentul sportului cu balonul oval în Valea Jiului, cel mai recent proiect al său fiind înființarea din anul școlar 2021-2022 a unei clase cu profil special de rugby la Liceul „Dimitrie Leonida” din Petroșani și un Centru de Pregătire a juniorilor din Valea Jiului. Dumnezeu să-l odihnească!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii