Veste bună: ROMSILVA își schimbă radical atitudinea faţă de proiectul din Parâng!

Veste bună: ROMSILVA își schimbă radical atitudinea faţă de proiectul din Parâng!

DISTRIBUIȚI

O veste bună legată de turismul local ne-a fost dată marți, 14 mai, de către primarul Petroșaniului. Cei de la ROMSILVA și-au întors fața și spre Petroșani și turismul din Parâng.

„Am primit de la ROMSILVA de curând un punct de vedere. Trebuie ca noi să facem documentația, pentru că e o parcelă nouă care n-a fost prinsă inițial în proiect. Atingem cumva, nu foarte mult, acea parcelă și de aceea trebuie să facem un demers legat de autorizația de mediu. Dar este o chestiune care se rezolvă, doar că ne trebuie puțin timp. Nu știu ce să vă spun, dacă atitudinea nouă e legată de schimbările din guvern, sau de altceva, dar acum mi se pare atitudinea normală a celor de la ROMSILVA legat de aceste proiecte din turism începute și nefinalizate. Să sperăm că ministrul a înțeles situațiile create, sau nu neapărat ministrul, ci cei de la ROMSILVA au înțeles că sunt proiecte importante pentru comunitatea locală și viitorul ei”.
Legat de telegondolă, l-am întrebat pe primar dacă în viitorii 3-4 ani va avea și Parângul o telegondolă, cum se dorea și se dorește încă prin marele proiect integrat, ratându-se șansa acum mulți ani din motive pe care noi le-am mai spus și care nu țin neapărat de administrația locală.
„Depinde. Dacă vor fi bani, dacă va exista bugetare, conform proiectului care există și care dă această posibilitate, atunci vom avea și telegondolă. Dacă nu, nu știu…”, ne-a răspuns Tiberiu Iacob-Ridzi.
Tot despre Parâng primarul ne-a mai dat o veste bună legată de canalizare de data aceasta:
„Am avut discuții cu cei de la Apa Serv și probabil că vor face ei acel studiu care ne va spune exact cum să procedăm”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii