Valea de Brazi- o transformare uluitoare din împărăția ruinelor într-un loc modern...

Valea de Brazi- o transformare uluitoare din împărăția ruinelor într-un loc modern de picnic

DISTRIBUIȚI

2019 va fi cu siguranță anul de grație al Uricaniului, în care transformările se vor vedea, vor fi palpabile. Vorbim de anul trecut de o serie de proiecte importante, cu impact asupra regenerării zonei urbane și periurbane a Uricaniului. Parcursul până la implementarea proiectelor a fost unul anevoios, dar minuțios realizat.

Unul dintre locurile care se vor transforma din ruine într-un spațiu moden de petrecere a timpului liber este Valea de Brazi. Cum arată acum știm cu toții, mai ales locuitorii Uricaniului care trec periodic prin dreptul lor, amintindu-și cum acolo funcționa o dată sediul administrativ al minei Valea de Brazi, și acum au mai rămas în picioare doar aceste ruine. În curând imaginea dezolantă a zonei industriale  va dispărea, iar ce va apărea în loc am aflat noi. Zona va fi mobilată cu foișoare din lemn, dotate cu grătare rustice, din cărămidă, banci și mese de picnic. Arbori ornamentali vor fi plantați pentru a delimita locurile de picnic, va fi construită o parcare și alei pietonale.

Spațiul ce va fi amenajat are 1300 m, și se vor amenaja 9 spații.  Implementarea întregului proiect costă sub 2 milioane de lei.

Serviciile  de proiectare, verificare tehnică a proiectarii și asistență din partea proiectantului pentru proiectul Regenerare urbană – Fostul sediu administrativ E.M. Valea de Brazi,  finanțat prin Programul Operational Regional 2014 -2020, a fost scos la licitație la suma de 53.838,51 lei fără TVA și câștigat de Conicform Studio, la prețul de 45.500 lei, fără TVA, firma de proiectare care a realizat randările atașate acestui articol, conform unor studii Achistudio.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii