USR Deva și-a ales candidații pentru alegerile locale

USR Deva și-a ales candidații pentru alegerile locale

DISTRIBUIȚI

În data de 8 februarie 2019 în cadrul Adunării Generale a filialei USR Deva, au fost desemnați candidații formațiunii la alegerile locale.
Astfel, Gabriel Ilieș a devenit candidatul oficial al USR pentru
Primăria Deva – profesor, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul educației, antreprenor și activ implicat în viața comunității. Până toamna trecută nu a mai fost membru al niciunui partid. S-a alăturat echipei USR deoarece este convins că societatea are nevoie de un suflu nou în politică și mai ales în administrația locală. Candidează pentru poziția de primar și pentru Consiliul Local, iar prioritatea lui numărul zero este modernizarea educației în Deva.
Echipa propusă de USR este una diversă, având profesioniști din domenii diverse. Chiar dacă nu au mai făcut politică până acum, toți au realizări semnificative în aria lor de activitate și vor aduce în administrația locală o viziune nouă.
Lista pe care USR o propune pentru Consiliul Local este următoarea:
1. Ilieș Gabriel
2. Lucian Mara
3. Alin Gabor
4. Dacian Micula
5. Samfiroiu Bianca
6. Simona Areșan
7. Nicoleta Vătămanu
8. Tudor Toma
9. Sorin Malea
10. Cosmin Hadan
11. Eduard Vandraș
12. Alexandru Cornea
13. Manolache Valentin
14. Tudor Lascu
”Am făcut un pas spre fuziunea cu USR. Am stabilit astfel pașii următori.
Comitetul Politic al USR și Consiliul Național PLUS au mandatat birourile naționale să demareze pregătirea procesului și condițiilor de fuziune, care vor fi aprobate în congresele reunite ale celor două partide.
Până atunci, ne pregătim împreună pentru alegerile locale, și vom promova cei mai buni oameni pe care ambele partide îi pot da”, anunță Călin Pop,  președintele PLUS Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii