Urmărit naţional, depistat la Hunedoara. Alţi doi hoţi de biciclete identificaţi

Urmărit naţional, depistat la Hunedoara. Alţi doi hoţi de biciclete identificaţi

DISTRIBUIȚI

Joi, 3 mai, poliţiştii Birourilor de Investigaţii Criminale şi Ordine Publică din cadrul Poliţei Municipiului Hunedoara au efectuat o acţiune în urma căreia au reuşit depistarea  unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din Hunedoara, faţă de care Judecătoria Hunedoara a dispus, la data de 20.03.2018, aplicarea măsurii educative privative de libertate a internării într-un centru educativ, pe o perioadă de un an, acesta fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Băiatul fura cablul telefonic din reţeaua publică.

Tânărul, care se afla în urmărire naţională întrucât se sustrăgea executării sentinţei judecătoreşti definitive, a fost depus într-un centru educativ din judeţul Timiș.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, au fost identificați doi minori (nejustițiabili, în vârstă de 11 şi 13 ani), ambii din Hunedoara, cu privire la care poliţiştii au stabilit că au comis mai multe infracţiuni de furt de biciclete și trotinete, în cursul lunilor aprilie – mai 2018, pe raza municipiului Hunedoara. Poliţiştii au recuperat o bicicletă și o trotinetă, bunuri care au fost sustrase din autoturismul unui hunedorean, în data de 28.04.2018, şi continuă cercetările în vedere documentării întregii activităţi infracționale a minorilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii