Uricani / Victoria lui Dănuț Buhăescu – garanția accesării viitoarelor fonduri europene

Uricani / Victoria lui Dănuț Buhăescu – garanția accesării viitoarelor fonduri europene

DISTRIBUIȚI

Procentul aproape astronomic cu care Dănuț Buhăescu a câștigat un nou mandat de primar la Uricani este garanția certă că proiectele începute și cele care vor fi implementate în următorii patru ani vor fi duse la îndeplinire în cele mai bune condiții.

 

Membrii organizației uricănene

a PSD nu și-au pus niciodată problema că Dănuț Buhăescu nu va învinge. Pentru ei, dar și pentru majoritatea locuitorilor orașului, chestiunea era una de orgoliu: aceea ca scorul de învingător să fie cât mai mare, Și, în privința asta, procentul de 73,57 la sută înregistrat de PSD Uricani și cel de 77,44 la sută (mai mare decât cel luat de Laurențiu Nistor la județ!, rezultat care, să recunoaștem, a fost un rezultat extraordinar), care apare în dreptul numelui lui Dănuț Buhăescu sunt mai mult decât convingătoare.

 

Cu cei 11 consilieri locali

pe care actualul și viitorul primar îi are în legislativul uricănean e cât se poate de clar că tot ce a gândit Dănuț Buhăescu, împreună cu colaboratorii lui din primărie, pentru dezvoltarea accelerată a localității, va deveni realitate. Nu deodată, e clar, ci pas cu pas. Asta, fiindcă fiecare fază a unui proiect era analizată cu atenție, pentru ca nu cumva, dintr-o eroare,  Primăria Uricani să fie lipsită de fondurile europene importante pe care și le-a propus să le acceseze.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii