Uricani / S-a materializat un nou proiect pe bani europeni

Uricani / S-a materializat un nou proiect pe bani europeni

DISTRIBUIȚI

La iarnă, străzile și aleile din oraș vor putea fi deszăpezite cu utilajul a cărui achiziție a fost recent finalizată de către primăria uricăneană. Atragerea de fonduri de la Agenția AFIR este un mai vechi proiect al administrației publice locale din Uricani.

Autoutilitara multifuncțională,
una de mici dimensiuni, este dotată cu lamă de deszăpezire și sărăriță, ceea ce o face aptă pentru înlăturarea zăpezii de pe străzile și aleile interioare ale orașului. În timpul verii  i se pot atașa o perie și un bazin cu apă, ceea ce îi permite să măture și să înlăture praful. Contribuția financiară a primăriei din Uricani la acest contract în valoare de 419.442,52 de lei asigurat prin fonduri europene este de 66.011,84 de lei. Este un mare succes, trebuie recunoscut, dacă ținem seama cât ar fi trebui să cheltuiască primăria în cazul în care nu ar fi realizat proiectul prin care au fost atrași bani europeni.

„Este vorba de un utilaj de tip camionetă foarte necesar pentru orașul Uricani. Utilajul sub forma unei camionete de dimensiuni mai mici este dotat cu o remorcă, cu o perie pentru măturat strada și cu un mic bazin pentru stropit strada, dacă vorbim de sezonul cald. Dacă vorbim de sezonul rece, utilajul poate fi dotat cu o lamă pentru curățarea zăpezii de pe stradă și cu o sărăriță pentru materialul antiderapant. Ne va ajuta foarte mult la lucrările edilitare de prin tot orașul și la curățenie, dar și atunci când vine gerul și zăpada”, a declarat primarul Dănuț Buhăescu pentru  ziarul nostru. 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii