Uricani / Podurile și punţile afectate de viiturile de apă sunt refăcute...

Uricani / Podurile și punţile afectate de viiturile de apă sunt refăcute în întregime

DISTRIBUIȚI

La început mi-am zis că nu am înțeles eu bine. Când s-a reparat podul care face trecerea spre fosta cabană Câmpu lui Neag, iar Dănuț Buhăescu mi-a replicat că lucrarea este una provizorie, am rămas mirat.

Mi-am zis că,
poate, am înțeles eu greșit. Mai ales că muncitorii pe care îi văzusem la lucru făceau ceva de calitate și trainic la  pod.  Dar nu a fost așa. La una dintre întâlnirile ulterioare, primarul mi-a repetat că, într-adevăr, lucrările acestea au fost făcute, pentru ca oameni din zonă să treacă în siguranță peste Jiul de Vest, și că podul va fi modernizat în întregime în cursul lunii august sau în septembrie. Depinde de cum va decurge licitația pentru desemnarea firmei câștigătoare.

Evenimentul acesta
s-a petrecut în urmă cu câteva zile, astfel că se poate trece la treabă. Două poduri și trei punți vor fi reparate și modernizate ca la carte de către firma constructoare. Cineva spunea că vor fi cele mai moderne din câte există la noi în județ. Nu zic ba, dar nici nu mă entuziasmez de pe acum. Mă voi pronunța în privința asta atunci când construcțiile vor fi gata. Podurile care vor fi modernizate în întregime sunt cele de la Câmpu lui Neag, despre care am vorbit mai sus, și cel din cartierul Valomir. Pe lângă clădirea fostei case de copii.

Una dintre
punțile pietonale la care se va lucra se află la Câmpu lui Neag. Este cea, acum distrusă în totalitate, folosită înainte de enoriași, ca să ajungă la sfânta biserică. După ce ea va fi gata, oamenii nu vor mai fi nevoiți să facă un ocol destul de mare, ca să meargă la slujbele religioase. Cealaltă punte se află mai jos, la Valea de Brazi, iar următoarea este și mai jos, în orașul vechi. Este cea de pe strada 1 Mai, în spatele blocului nr.5. „Faptul că desemnarea societății câștigătoare coincide cu sfârșitul campaniei electorale, este o simplă coincidență, a ținut să precizeze Dănuț Buhescu. După cum știți și dumneavoastră, repararea de la A la Z a acestor poduri și punți a fost pusă în discuție și prevăzută imediat după distrugerile pricinuite de revărsările de ape din luna iunie. De atunci, colaboratorii  din primărie coordonați de mine au lucrat intens la asta, iar rezultatele, pentru care le mulțumesc, se văd acum”.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii