Uricani, / E vorba de datoria de primar

Uricani, / E vorba de datoria de primar

DISTRIBUIȚI

Când am scris că nimeni nu pleacă nemulțumit din biroul lui Dănuț Buhăescu, e posibil ca unii să-și fi zis că e vrăjeală de la mine. Nu e, vă asigur. Iar dacă nu mă credeți întrebați-o pe uricăneanca Aurelia Țanca pe care am cunoscut-o în ziua de 23 iulie.

Dumneaei, o femeie
în vârstă, dar încă în putere, venise la primar cu o rugăminte. Aceea de a-i rezolva cumva  șanțul din fața casei din cauza căruia soțul nu-și poate parca în curte autoturismul. Dănuț Buhăescu a chibzuit câteva secunde, apoi l-a chemat pe un bărbat. Te duci în Popești, mai sus de Casa de Copii „Betania”, acolo, cu doamna, iei și un utilaj, găsește și o conductă, ceva, și rezolvați problema!

Numai că doamna Aurelia Țanca
nu a părăsit imediat încăperea. A mai rămas preț de vreo cinci minute, ca să bea cafeaua oferită de primar. Dumneaei este moldovencă din Pașcani, venită în Uricani în 1962. Tatăl ei, care are o sută de ani, a cărui fotografie a scos-o din poșetă, ca să i-o arate primarului, este încă acolo. A făcut asta, pentru că se cunoaște cu Dănuț Buhăescu, și el moldovean, care are un frate în Pașcani. Acum, aș vrea să nu se înțeleagă că problema dumneaei a fost soluționată din trei mișcări, fiindcă Dănuț Buhăescu ar avea o slăbiciune pentru moldovenii lui. Nicidecum. Aici nu e vorba de slăbiciune, ci de datoria lui de primar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii