Uricani / Dănuţ Buhăescu are încredere și colaborează bine cu instituţiile judeţene

Uricani / Dănuţ Buhăescu are încredere și colaborează bine cu instituţiile judeţene

DISTRIBUIȚI

Domnul Ion Ciurea este directorul Casei de Cultură din Uricani și, în această calitate, este cel care se ocupă de buna organizare și desfășurare a activităților cultural-artistice din oraș. Nu se plictisește, însă, nici când nu are de dus la îndeplinire treburi care țin de nivelul să de competență. În acele momente, el răspunde prompt solicitărilor făcute de primarul Dănuț Buhăescu atunci când acesta îl roagă să se ocupe de rezolvarea unei probleme urgente.

La începutul acestei
luni, bunăoară, primarul i-a dat să pună la punct întreaga documentație legată de programul de hrană în școli, cunoscut mai bine sub denumirea „Lapte și mere pentru elevi”. În 7 martie, fiind și eu de față, Ion Ciurea a venit în biroul primarului uricănean, ca să-i relateze despre stadiul în care a ajuns cu rezolvarea acestei probleme. M-am uitat la primar în timp ce studia atent fiecare coală de hârtie prezentată și i-am putut vedea mulțumirea care i se putea citea pe chip.

Apoi, după
ce a iscălit, s-a întors spre mine. „Noi suntem de acord – mi-a zis el – ca, în acest an, tot Consiliul Județean Hunedoara să facă procedurile pentru programul destinat elevilor. O facem, mergem pe mâna celor de acolo, pentru transparență. Consiliul Județean Hunedoara are bine pus la punct departamentul în sarcina căruia cade rezolvarea acestei probleme și poate coordona cel mai bine activitatea. Asta, fiindcă are legături directe cu celelalte instituții, cu direcția de sănătate, de mediu etc. Recunosc, noi nu avem facilitățile astea, și ne interesează ca elevii din Uricani să beneficieze de siguranță alimentară”. În prezent, în școlile uricănene învață 1.167 de elevi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii