Uricani / Cineva acolo sus, la judeţ, îl iubește pe Buhăescu

Uricani / Cineva acolo sus, la judeţ, îl iubește pe Buhăescu

DISTRIBUIȚI

La o foarte recentă întâlnire cu domnul Costel Avram, administratorul public al județului nostru, primarul orașului Uricani a primit confirmarea realizării a două mari și importante proiecte pe care Consiliul Județean Hunedoara le-a promis că le va da viață și le va duce la bun sfârșit în cea mai vestică localitate a Văii Jiului. 

Mai întâi
voi aminti despre Unitatea Medico-Socială. Cu ceva timp în urmă, Consiliul Local al orașului Uricani a predat această instituție medicală Consiliului Județean Hunedoara care a promis – și iată că s-a ținut de cuvânt – că o va moderniza din toate punctele de vedere și-i va asigura atât aparatura medicală, cât și personalul necesare, în vederea atingerii scopului propus: acela de a le asigura o îngrijire medicală corespunzătoare persoanelor vârstnice care nu au aparținători. Pentru moment, sunt în curs de finisare spațiile în care se va desfășura activitatea, urmând ca, la toamnă, după obținerea tuturor avizelor necesare, unitatea să poată fi funcțională.

Cea de-a doua confirmare
pe care administratorul public Costel Avram i-a făcut-o lui Dănuț Buhăescu se referă la asfaltarea DJ 672C care face legătura între Uricani și localitatea gorjeană Runcu. Faptul acesta l-a bucurat foarte mult pe primarul uricănean, mai ales că el a solicitat în mod imperios realizarea acestei lucrări, el văzând drumul spre Gorj ca o alternativă turistică cu mare potențial până la începerea și finalizării modernizării ultimilor douăzeci de kilometri de pe DN 66A Uricani-Valea Cernei. De reținut că, în ultima săptămână, a fost asfaltată deja o porțiune a DJ 672C, cea dintre intersecția cu DN 66A și până la  barajul de la Valea de Pești, operațiunea fiind supravegheată atent chiar de către Dănuț Buhăescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii