Un turist amendat pentru că intrat cu automobilul în loc nepermis la...

Un turist amendat pentru că intrat cu automobilul în loc nepermis la Sarmizegetusa Regia

DISTRIBUIȚI

Jandarmii montani din cadrul Postului Sarmizegetusa Regia – Grădiştea de Munte au sancţionat în cursul zilei de 09 august cu 300 de lei o persoană de 48 ani, din Slobozia, care  a pătruns cu autoturismul pe tronsonul de drum pietonal pavat de 845 m din drumul județean 705A, din zona administrativă a Cetății Dacice Sarmizegetusa Regia – Grădiştea de Munte.  Este chiar un acces pavat, pietonal, care pleacă din parcare și se oprește chiar la intrarea în zona amenajată. Drumul pavat se parcurge doar pe jos. Pe respectiva porțiune de drum este interzis accesul cu autovehicule, motociclete, mopede sau orice alt tip de vehicule, cu excepția acelora care transportă persoane cu dizabilități locomotorii și a vehiculelor utilitare autorizate sau a celor pentru intervenții.

Jandarmii i-au adus la cunoștință prevederile regulamentului de vizitare, prevederi care sunt afișate și la intrarea în monumentul istoric.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în  valoare de 300 lei, pentru nerespectarea obligației prevăzute la art. 4, lit. g) din Hotărârea Consiliului Judeţean Hunedoara nr. 186 din 2016.

Alina PIPAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii