Un tânăr din Deva a fost reținut după ce și-a bătut și...

Un tânăr din Deva a fost reținut după ce și-a bătut și tâlhărit tatăl, apoi s-a ascuns la Vălișoara

DISTRIBUIȚI

Duminică, 15 aprilie,  poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acţiune în urma căreia au depistat un tânăr de 26 de ani, din Deva, recidivist, acuzat de  lovire, amenințare și tâlhărie calificată.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, în cursul nopții de 05/06.04.2018, pe fondul consumului de alcool, şi-a agresat fizic tatăl, în vârstă de 50 de ani, în timp ce se afla în locuința acestuia, din Deva.

De asemenea, tatăl tânărului  a fost amenințat de fiu, acesta din urmă cerându-i  să îi dea inelul din aur pe care îl purta pe deget. De teamă, persoana vătămată i-a dat tânărului inelul (în valoare de aproximativ 750 lei). Inelul a fost vândut ulterior, la o casă de amanet.

În urma activităţilor investigative, tânărul a fost depistat de poliţişti duminică pe raza comunei Vălişoara, unde se ascundea la o rudă, în încercarea de a se sustrage cercetării penale.

Față de tânăr, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri magistraţii Judecătoriei Deva au emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii