Un tânăr de 18 ani din Teliucu Inferior a pus pe jar...

Un tânăr de 18 ani din Teliucu Inferior a pus pe jar Rutiera de la Hunedoara

DISTRIBUIȚI

În data de 10 ianuarie, în jurul orei 19:20, agenţii de poliţie ai Biroului Rutier Hunedoara au efectuat semnale de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada Ion Creangă, din municipiul Hunedoara. La volan se afla un tânăr în vârstă de 18 ani, din  comuna Teliucu Inferior, carenu posedă permis de conducere.

Tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor, astfel că agenţii de poliţie au pornit în urmărirea acestuia, cu autospeciala de poliţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Pe timpul urmăririi, după efectuarea somărilor legale, echipajul de poliție a efectuat mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția autoturismului (fără a rezulta victime, în urma folosirii armamentului din dotare).

La intrarea în comuna Teliucu Inferior, conducătorul autoturismului a oprit maşina, acesta fiind imobilizat imediat de poliţişti şi condus la sediul subunităţii, pentru cercetări.

În urma probatoriului administrat, faţă de tânăr poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de  24 de ore.

La data de 11.01.2020, acesta  a fost prezentat la magistraţilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, care au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60  de zile.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii