Un tânăr de 17 ani reținut de jandarmi după ce a fost...

Un tânăr de 17 ani reținut de jandarmi după ce a fost acuzat că a furat laptopuri

DISTRIBUIȚI

Un echipajul de jandarmi aflat în serviciu în zona instituţiilor de învăţământ a intervenit pentru prinderea unei persoane care a sustras bunuri electronice dintr-un magazin.

Luni, 4 decembrie, în jurul orei 11.50,  jandarmii aflaţi în misiune de menţinere a ordinii publice în zona instituţiilor de învăţământ, au observat un grup de trei persoane care se certau  pe str. Scărişoara, lângă Şcoala Generală “Andrei Mureşanu” din Deva.

Jandarmii s-au apropiat pentru a descoperi cauza altercației. Doi angajați ai unui distribuitor de produse electronice se certau practic cu al treilea, iar la momentul intervenției jandarmilor au sesizat acestora  despre furtul unor laptopuri dintr-un magazin situat pe str. Bejan, furt comis de de către cel de-al treilea participant la dispută. Acesta, un tânăr  în vârstă de 17 ani, domiciliat în comuna Hărău, a profitat de faptul că bunurile erau în apropierea uşii de acces, a pătruns în incinta magazinului şi a sustras cele două laptop-uri.

Jandarmii l-au reținut pe tânărul respectiv, iar în cauză au întocmit acte de sesizare cu privire la comiterea faptei de furt.

Persoana reţinută, precum şi actele întocmite au fost înaintate pentru continuarea cercetărilor Poliției municipiului Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii