Un tâlhar prins la Hunedoara de un poliţist aflat în timpul liber

Un tâlhar prins la Hunedoara de un poliţist aflat în timpul liber

DISTRIBUIȚI

Miercuri, la ora 08:32, Poliția Hunedoara a fost sesizată telefonic de o femeie despre faptul că i-a fost smulsă poșeta de pe umăr de către un tânăr.

Imediat, în zona în care a fost semnalată comiterea faptei a fost direcţionată o patrulă de siguranță publică, dar acesta a fost prins şi reţinut până la sosirea patrulei de intervenţie de către un agent de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică Hunedoara, care se afla în timpul liber. Poliţistul locuiește în apropierea locului în care a fost comisă fapta şi a observat de la fereastra locuinţei incidentul, a coborât din apartament şi a reuşit să prindă şi să imobilizeze făptuitorul, pe o alee pietonală din zona bazinul de înot.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că persoana vătămată, o femeie în vârstă de 57 de ani, se deplasa pe strada Avram Iancu, moment în care i-a fost smulsă poșeta de pe umăr de către minor. Poșeta cu bunuri în valoare de 400 lei a fost recuperată, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii