Un sibian s-a urcat la volanul mașinii unui devean, și i-a bușit-o....

Un sibian s-a urcat la volanul mașinii unui devean, și i-a bușit-o. Era nervos că deveanul parcase prost

DISTRIBUIȚI

Marți, 15 ianuarie, la ora 14:25, un tânăr de 27 de ani a reclamat la Poliția Municipiului Deva  faptul că o persoană necunoscută a urcat în mașina sa și a mutat-o din locul în care acesta o parcase. Doar că în timpul manevrelor a avariat-o.

Deveanul de 27 de ani a parcat în fața unei farmacii, și a lăsat mașina pornită, în dreapta aflându-se prietena acestuia.

În timp ce aștepta, femeia s-a trezit în stânga cu tânărul, care s-a urcat la volanul autoturismului, şi a primit acordul acesteia să mute mașina din acel loc, pe motiv că încurca traficul rutier.

În timpul executării manevrelor necesare mutării maşinii, sibianul a acroșat un stâlp metalic de protecție (aflat pe trotuar), avariind  autoturismul.

Poliţiştii au identificat persoana care a mutat maşina, stabilind că acesta este un tânăr în vârstă de 18 ani, din  judeţul Sibiu. În urma verificărilor efectuate, polişţiştii au stabilit că sibianul nu deține permis de conducere.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii