Un sfert de veac / Fără Mișa Klein

Un sfert de veac / Fără Mișa Klein

DISTRIBUIȚI

O mare parte dintre fotbaliștii României şi-au confirmat prezenţa la comemorarea a 25 de ani de la moartea marelui fotbalist Michael Klein.

20.000 lei pentru eveniment
Dumitru Moraru, Florin Prunea, Bogdan Stelea, Iosif Rotariu, Gică Popescu, Ioan Sabău, Rodion Cămătaru, Dănuţ Lupu, Florin Răducioiu, Marcel Coraş, Ionuţ Lupescu, Miodrag Belodedici, Ciprian Marica, Victor Piţurcă, Gheorghiţă Geolgău, Ion Zare şi Basarab Panduru și-au confirmat prezența la Memorialul „Michael Klein” organizat de către Primăria Hunedoara şi Consiliul Judeţean Hunedoara. Evenimentului i s-a alocat suma 20.000 de lei, sumă suportată din bugetul Consiliului Judeţean Hunedoara. Pe data de 2 februarie, la Hunedoara, aproape de intrarea în stadion, va fi dezvelită statuia lui Michael Klein, iar de la ora 15:30, în sala de sport a Colegiului „Traian Lalescu” va avea loc un meci demonstrativ între „generaţia de aur” a Corvinului şi „generaţia de aur” a naţionalei de fotbal a României.

Amintirile lui Danciu
„Deși era la origine neamț, era mai român ca toți românii. Nu a jucat slab niciodată. Dădea totul pe teren atât pentru Corvinul, cât și pentru națională. La 20 de ani era căpitan.
L-am arbitrat la un meci amical înainte de revoluție la Vulcan la un joc Minerul Paroșeni – Corvinul. Îmi aduc aminte că jucătorul Dodenciu l-a accidentat printr-o intrare violentă și l-am eliminat. L-am mai arbitrat la un meci Craiova – Dinamo (1-0), Klein a fost cel mai bun din echipa Dinamo. Dacă voi fi invitat la evenimentul de pe 2 februarie, voi lua parte cu mare drag. Ar fi bine să mai avem jucători aidoma lui Mișa, să aibă caracterul lui, un jucător care trata toate meciurile la fel.
Pentru el nu exista adversar slab sau puternic”, a declarat Ioan Danciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii