Un şarlatan din Oradea, prins după ce a păcălit un pensionar

Un şarlatan din Oradea, prins după ce a păcălit un pensionar

DISTRIBUIȚI

În urma activităţilor investigative, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au reuşit identificarea unui bărbat în vârstă de 28 de ani, din Oradea, care anul trecut a reuşit să păcălească un bătrân şi să-i fure banii.

În data de 14.09.2016 un bărbat în vârstă de 89 de ani a reclamat faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Deva, a acceptat să fie condus la domiciliu cu autoturismul de un bărbat necunoscut, care l-a acostat și i-a spus că îl cunoaște din perioada în care a fost internat în spital. După ce a ajuns la domiciliu, bărbatul respectiv a transportat în locuința deveanului mai multe cutii cu vase și tacâmuri pe care i le-a prezentat spre vânzare, solicitându-i să achite, pentru respectivele produse, 400 de euro. „Comerciantul” de ocazie, profitând de neatenția părţii vătămate, i-a sustras din portmoneu 800 de euro și a părăsit apartamentul, lăsând cutiile cu vase și tacâmuri în locuinţa deveanului.

După ce a fost prins, şarlatanul şi-a recunoscut fapta şi a restituit în totalitate prejudiciul cauzat persoanei vătămate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii