Un poliţist a găsit, în râul Mureş, cadavrul unui bărbat dispărut din...

Un poliţist a găsit, în râul Mureş, cadavrul unui bărbat dispărut din luna decembrie 2017

DISTRIBUIȚI

Marți, 6 martie, la ora 18:30, poliţiştii Secției de Poliţie Rurală Ilia au fost sesizați cu privire la faptul că în râul Mureș, în zona localității Ilia, se află cadavrul unui bărbat (prins în vegetaţia de pe malul râului). Alerta a fost dată de un coleg polițist în cadrul Postului de Poliţie Bătrâna, care se afla în afara orelor de program, Dorin Urieș.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală Ilia, iar cu ocazia cercetării a fost stabilită identitatea persoanei în cauză. Acesta este un bărbat în vârstă de 47 de ani, aflat în urmărire naţională ca urmare a plecării voluntare de la domiciliu. În data de 17 decembrie, anul trecut, în jurul orei 16:00, acesta a plecat din localitatea Săcămaş spre localitatea Ilia și nu s-a mai întors.

În vederea depistării bărbatului de 47 de ani, poliţiştii au desfăşurat ample activităţi de căutare pe ambele maluri ale râului, pe raza localităţilor Ilia, Gurasada şi Dobra, activităţi ce au implicat şi participarea efectivelor I.S.U. Hunedoara şi a unor voluntari din partea familiei celui dispărut. De asemenea, poliţiştii au desfăşurat de activităţi de scotocire cu efective mărite şi în pădurea Districtului Ilia.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor în care a survenit decesul bărbatului, al cărui cadavru (care nu prezenta urme vizibile de violență) a fost transportat la  S.J.M.L. Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii