Un microbuz şcolar s-a răsturnat în localitatea Bârcea Mare

Un microbuz şcolar s-a răsturnat în localitatea Bârcea Mare

DISTRIBUIȚI

Astăzi, în jurul orei 8, un apel la 112 a anunţat un accident rutier, produs pe DN 687, în localitatea Bârcea Mare. Martorul accidentului anunţa faptul că un  microbuz şcolar ce transporta copii de la Hunedoara la o școala din Deva s-a răsturnat în afara carosabilului.

Primele informaţii indicau că ar fi un număr mare de victime, motiv pentru care, inspectorul șef al I.S.U. Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean, a declanşat Planul Roşu de Intervenţie şi a notificat managerii spitalelor din Deva si Hunedoara care au iniţiat Planul alb la nivelul unităţilor spitaliceşti.

În cel mai scurt timp s-au alertat şi au pornit spre locul indicat 3 ambulanţe SMURD, 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, 1 autospecială de transport victime multiple, 1 descarcerare grea şi 2 autospeciale mixte de intervenţie, de la Detaşamentele Deva și Hunedoara.

Conform purtătorului de cuvât al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu „în microbuz se aflau 17 elevi şi şoferul acestuia. Menţionăm, este vorba despre o operaţiune în desfăşurare, până la încheierea intervenţiei existând posibilitatea să apară informaţii noi.

Până acum au fost preluați 11 copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 19 ani, care au fost transportați la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Deva şi Hunedoara. Majoritatea prezentau traumatisme ale membrelor sau escoriații dar erau conştienţi şi cooperanţi. Niciun copil nu a fost extras din microbuz de echipajul de descarcerare”.

În sprijinul acţiunii de intervenţie au fost implicaţi poliţişti și jandarmi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii