Un bărbat de 41 de ani din Petroșani – reținut în...

Un bărbat de 41 de ani din Petroșani – reținut în cazul unui jaf armat comis în februarie, la Bumbești Jiu

DISTRIBUIȚI

În această dimineață, la domiciliul unui bărbat din Petroșani, și al concubinei acestuia, din Petrila, au fost  fost  realizate percheziții, iar bărbatul a fost reținut ca principal suspect în cazul unui jaf armat care a avut loc în data de 25 februarie anul acesta, la o casă de schimb valutar din Bumbești Jiu.

Politisti din cadrul I. P. J. GORJ, Serviciul de Investigatii Criminale au deschis dosar de cercetare penală după comiterea jafului, și au continuat cercetările în cauza penală având ca probe imaginile video ale camerei de supraveghere care au surprins momentul jafului.

Au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la locuința bărbatului de 41 ani, din Petroșani și cea a concubinei sale, din orașul Petrila. Cu sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Alba, la locuința din  Petroșani a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlharie. Cercetările au arătat faptul că, imediat după comiterea infracțiunii, autorul și-a aruncat hainele cu care era îmbrăcat în timpul jafului  în zona Defileului Jiului, știind că fusese surprins de camerele de luat vederi .  O parte din suma de bani în valuta sustrasă a fost schimbată la casele de schimb valutar din Petroșani și  Petrila. ”Cercetările continuă pentru probarea activității infracționale, urmând ca față de autor să fie dispuse măsurile legale”, a informat (IPJ Gorj.

În data de 25 februarie,  dimineața, la prima oră, bărbatul a intrat în casa de schimb valutar și a amenințat cu un pistol angajata societății. Acesta avea o glugă pe cap.  Sub amenințarea pistolului de tip airsoft angajata i-a dat  aproximativ 7.000 de euro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii