Un bărbat care asigura paza la Sarmizegetusa Regia a decedat lovit de...

Un bărbat care asigura paza la Sarmizegetusa Regia a decedat lovit de fulger

DISTRIBUIȚI

Un bărbat care lucra ca paznic la Sarmizegetusa Regia și-a pierdut viața, iar doi soti au suferit traumatisme din cauza descărcărilor electrice produse în zona ce se afla sub incidența unui cod galben de vreme rea.

Pompierii militari ai Detașamentului Orăștie, specializați  în acordarea primului ajutor, și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au acționat  pentru salvarea victimelor. Cei doi soți sunt din Pogoanele, județul  Buzau și erau în vizită la obiectivul turistic. Cei doi soți, ce prezentau semne ale descarcarii electrice, au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor și a medicilor SAJ, și au fost duși constienți și cooperanți la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Orăștie.

„Din păcate, pentru a treia victima nu s-a mai putut interveni pentru salvarea vieții. Bărbatul decedat, avea 47 de ani și din comuna Bucium. Centrul judetului Hunedoara s-a aflat sub incidenta unui cod galben de vreme rea caracterizat de averse, ce au atins 25 de litri pe metru pătrat, grindină și  descărcari electrice”, a menționat Anemana Doda, purtătorul de cuvânt ISU Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii