Trucuri de la experți privind extensiile de gene

Trucuri de la experți privind extensiile de gene

DISTRIBUIȚI

Unghiile îngrijite, sprâncenele cu formă perfectă, coafura în tendințe și desigur extensiile de gene, formează în zilele noastre un fel de etalon al femeii frumoase, al femeii moderne. Dar unde e limita? Când acest tipar devine „prea mult”? Pentru a nu depăși limitele e nevoie să știm câteva lucruri simple pe care să le respectăm de fiecare dată. Să luăm spre exemplu un caz specific: gene false. Câte tipuri sunt, cum se folosesc, cum să arate mereu bine și natural, etc.

Tipuri de gene false de calitate

Specialiștii beauty au ajuns la concluzia că există trei feluri de gene care sunt folosite cel mai des.

1.Genele false de tip bandă. Acestea se aplică dintr-o singură mișcare, deasupra genelor naturale. Banda poate fi transparentă sau chiar vizibilă, și se poate ascunde foarte discret cu ajutorul unui tuș negru, firele la rândul lor pot fi naturale, dar și sintetice și pot oferi un look drăguț, natural, dar și unul chiar dramatic, în funcție de stilul ales.

Dacă aceste gene sunt îngrijite cu atenție, atunci ele pot rezista în jur de 4-8 purtări. Vestea bună e că ele pot fi înlăturate chiar din confortul casei.

  1. Gene false de tip smoc. Așa cum ne sugerează și numele lor, acestea pot fi ușor recunoscute după felul în care stau îngrămădite. Scopul lor e de a da și mai mult volum genelor naturale. Avantajul în acest caz e că genele pot rezista chiar și două săptămâni pe pleoapă. Genele tip smoc pot fi dezlipite acasă, pot fi lăsate să cadă în mod natural, dar dacă e folosit un adeziv mai puternic, atunci ar fi indicată o vizită la un specialist în saloane speciale.
  2. Genele false fir cu fir. Gene fir cu fir de la Cupio trebuie să fie prima opțiune atunci când vorbim despre această ultimă categorie. Ele pot fi sintetice sau din blană de nurcă și samur și nu pot fi aplicate în condiții de casă, ci e nevoie de talentul unui expert. Pentru că vorbim de o tehnică profesionistă, aceste extensii de gene au și cea mai mare durată de viață.

Avantajele extensiilor de gene

Fără doar și poate primul și cel mai important avantaj este acela că aspectul se schimbă automat. Din moment ce genele sunt mai frumoase și mai dese, și privirea devine mai atrăgătoare și ochii sunt parcă mai frumoși.

Pentru câteva săptămâni bune frumusețea genelor devine principala atracție și uiți cu totul de grija reaplicării rimelului dimineața și respectiv de grija demachierii seara. Dacă genele, indiferent de tipul lor, sunt aplicate corect, atunci ele ajută întreaga înfățișare. Ochii prea mici devin mai expresivi sau ochii rotunzi capătă o formă ușor alungită.

Trebuie doar ca forma genelor și tipul materialului să fie alese cu grijă. Dacă am vorbit despre avantaje și beneficii, ar trebui să menționăm și despre dezavantajele acestei alegeri. De exemplu, nu se pot bucura de extensii gene persoanele care suferă din cauza diferitor infecții sau cele care au probleme cu ochii.

Cele mai importante sfaturi ale specialiștilor în urma aplicării sunt următoarele: trebuie să evităm să ne atingem extensiile sau fața, să încercăm să nu dormim cu fața în pernă, să evităm diverse creme sau uleiuri în zona ochilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii