Trei puști din Lupeni / 6 furturi într-o noapte la Hunedoara

Trei puști din Lupeni / 6 furturi într-o noapte la Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Trei tineri din Lupeni sunt cercetați și au fost audiați de polițiștii din Hunedoara după ce au dat 6 spargeri într-o noapte. Este îngrijorător faptul că doi dintre tineri sunt minori, un băiat și o fată au doar 15 ani, iar al treilea tânăr 19 ani.

Cei trei sunt bănuiți de comiterea, în noaptea de 18/19.03.2018, a 6 infracţiuni de furt calificat. Au spart 5 magazine, dar și un autoturism parcat pe raza municipiului Hunedoara, prejudiciul total estimativ cauzat de activitatea infracţională a celor trei fiind de peste 17.500 de lei.

În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului. Cei trei au reușit să fure într-o noapte 11 laptopuri, produse şi aparatură cosmetică, un dispozitiv GPS, un telefon mobil etc. Bunurile recuperare urmează a fi restituite părţilor vătămate.

Față de tânărul de 19 ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii