Trei licee din Deva și unul din Petrila vă dau întâlnire cu...

Trei licee din Deva și unul din Petrila vă dau întâlnire cu roboții viitorului, la Deva

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 30 mai, între orele 15:00 – 18:00, în Parcul Cetății Deva, vă puteți întâlni cu roboții care reprezintă cu mândrie județul Hunedoara la competiții naționale și internaționale, dar și cu creatorii lor, elevi și profesori de la patru colegii din județ.

Echipele de robotică din județul Hunedoara sunt : Robotics – Colegiul Național Decebal Deva (coordonator prof. Sorin Stănculescu), NRG Robotix – Colegiul Tehnic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu” Deva, RobotX Hunedoara – Colegiul Național de Informatică ,,Traian Lalescu” Hunedoara (coordonator prof. Mircea Nistor), (coordonator prof. Paul Țoța) și Wafy – Colegiul Tehnic ,,Constantin Brâncuși” Petrila (coordonator prof. Alin Roșca).

Roboții creați de către cele patru echipe te pot înlocui cu succes la o conferință, la cursuri, întâlniri sau alte evenimente, dar totodată pot lovi mingi, mută diferite obiecte, recunosc culori și coduri, joacă jocuri și pot interacționa în anumite situații cu oamenii.

Elevi și profesori au câștigat premii la importante competiții naționale și internaționale în domeniul roboticii.

Echipa RobotX Hunedoara va reprezenta România la una dintre cele mai prestigioase competiții de robotică din lume – FIRST Global Competition, care se va desfășura în Mexic, în perioada 15-18 august 2018 și la care vor participa peste 150 de țări.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii