Trei bărbați reținuți la Deva după ce au tâlhărit o tânără din...

Trei bărbați reținuți la Deva după ce au tâlhărit o tânără din Brașov

DISTRIBUIȚI

Marți, 14 decembrie, în jurul orei 03:20, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 30 de ani, din judeţul Brașov, cu privire la faptul că în noaptea de 14.01.2020, în timp ce se afla într-un apartament închiriat, la Deva, împreună cu un tânăr de 26 de ani, a fost agresată şi deposedată de o sumă de bani.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că, pe fondul unor neînțelegeri avute cu un bărbat (a cărui identitate nu a putut-o preciza) cu privire la o sumă de bani, aceasta a părăsit apartamentul, însă a revenit la scurt timp și a intrat în locuinţă  însoțit de trei persoane. Una dintre cele patru persoane le-a aplicat femeii şi tânărului de 26 de ani mai multe lovituri, le-au sustras 200 de lei, după care au părăsit apartamentul.

În cauză, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor, în data de 15 ianuarie, poliţiştii au identificat şi au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de trei dintre prezumtivii autori ai faptei (cu vârste cuprinse între 31 şi 47 de ani).

Joi, 16 ianuarie, a fost identificat şi bărbatul care a avut neînțelegerea iniţială cu privire la suma de bani datorată femeii (un cetăţean italian în vârstă de 45 de ani), care a fost condus la  sediul Poliţiei, pentru a fi audiat cu privire la comiterea infracţiunii de complicitate la comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Cei trei bărbaţi faţă de care poliţiştii au luat  măsura preventivă a reținerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva cu propuneri corespunzătoare.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii