Tir cu arcul / Performanţă de răsunet pentru Beatrice Miklos

Tir cu arcul / Performanţă de răsunet pentru Beatrice Miklos

DISTRIBUIȚI

Sportiva de 15 ani Beatrice Miklos a reușit o calificare spectaculoasă la Jocurile Europei. În cadrul Grand Prix-ului European de la București, eleva lui Viorel Hăbian a avut o evoluție la superlativ.

Beatrice Miklos, din Vulcan, cu dublă legitimare la Aninoasa și SCM Deva, s-a calificat la Jocurile Europei. Calificarea sportivei pregătită de Viorel Hăbian a venit în urma rezultatelor foarte bune obținute în perioada 9-14 aprilie la European Grand Prix, București. Beatrice este o abonată frecventă a loturilor naționale de senioare și cadete, fiind, totodată și o bună elevă, în clasa a IX-a, a Colegiului Tehnic „Mihai Viteazu” din Vulcan.
La evenimentul de mare amploare de la București au luat parte 410 sportivi și 89 de delegați oficiali din 42 de țări. Sportiva noastră a obținut biletul pentru Jocurile Europei de la Minsk, din perioada 14-30 iunie. Beatrice Miklos este singura reprezentantă a României în proba de tir cu arcul la Minsk.
Beatrice s-a calificat în urma a două serii de calificări și 5 meciuri eliminatorii, câștigând turneul de calificare, eliminând sportive din Cipru, Elveția, Croația, iar în finală a trecut de o sportivă din Slovenia.
În următoarea perioadă va participa la Cupele Mondiale din Shanghai – China și Antalya – Turcia, Cupa „Veronica” din Slovenia după care se va deplasa la Campionatul Mondial din Olanda, de unde va pleca direct în Belarus la Jocurile Europei. Bravo, Beatrice!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii