Terenul mare de la Jiul, / Pregătit ca la carte

Terenul mare de la Jiul, / Pregătit ca la carte

DISTRIBUIȚI

Nu se știe deocamdată dacă pentru Liga a II-a sau Liga a III-a, cert e că se fac pregătiri la arena sportivă Jiul.

De vineri au început din nou lucrările de întreținere la baza Jiul. S-a tuns iarba pe terenul mare care a avut și un oaspete. Este vorba de Aurelian Babuțan, fost director sportiv la „U” Cluj. Acestuia i s-a propus funcția de președinte la Energeticianul.
Se știe că stadionul din Petroşani îşi va schimba și denumirea. Va purta numele unui fost mare jucător şi antrenor al clubului din Valea Jiului, Petre Libardi.
Petroșaniul a revenit, cât de cât, în circuitul naţional fotbalistic odată cu mutarea echipei ACS Şirineasa la Petroşani. Mai întâi în Liga 3 şi apoi în Liga 2, după ce ACS Șirineasa ca ACS Energeticianul Tg. Jiu a promovat. După doar un sezon lamentabil în eşalonul secund, formaţia a retrogradat, astfel că şi stadionul Jiul ratează şansa să rămână în anticamera primei ligi. Însă se va întoarce în Liga 3 cu o nouă denumire.
Stadionul din Petroşani a fost primul în România care a avut două tribune acoperite complet. L-au urmat, mulţi ani mai târziu, cele din Bucureşti, Ploieşti şi Cluj-Napoca.
Altfel, una dintre echipele care şi-a desfăşurat meciurile de pe teren propriu pe stadionul Jiul în ultimii doi ani, Energeticianul, îşi leagă speranţele de o rămânere în Liga 2 doar de o eventuală retragere a unuia dintre cluburile care ar trebui să participe în această competiţie în sezonul care începe în primul week-end al lunii august.
Pe data de 2 iulie arena va primi vizita oficialilor de la FRF în vederea omologării pentru noul sezon competițional. Vor fi prezenți reprezentanți ai Jandarmeriei, AJF Hunedoara, Primăria Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii