Tariful pe km practicat de operatorii de taxi crește la Hunedoara de...

Tariful pe km practicat de operatorii de taxi crește la Hunedoara de la 1,9 la 2,9 lei

DISTRIBUIȚI

Societățile Mobil Taxi și Corvin Taxi solicită Primăriei Hunedoara modificarea tarifului de distanță maximal de la 1,9 lei/km la 2,90 lei/km. Pentru aplicarea majorării este necesară elaborarea unui proiect de hotărâre și supunerea acestuia spre dezbatere Consiliului Local al municipiului Hunedoara.

Modificarea tarifelor de distanţă maximale la serviciile de transport public local de persoane în regim de taxi este determinată de următoarele cheltuieli:  cheltuielile cu combustibilii şi lubrifianţii,  cheltuielile cu amortizarea,cheltuielile cu întreţinerea – reparaţiile – piesele de schimb, anvelopele, acumulatori,  cheltuielile cu munca vie,  cheltuielile cu impozitele, autorizaţiile şi alte taxe se determină potrivit prevederilor legale în vigoare.

În consecință, se  propune modificarea tarifului de distanță maximal unic pentru serviciile de transport public local de persoane în regim de taxi în municipiul Hunedoara la valoarea de 2,90 lei/km și abrogarea art. 37 alin. (1) din Anexa la Hotărârea Consiliului local nr. 25/2008 pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea de transport în regim de taxi și în regim de închiriere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii