Tarifele pentru parcarea Unirii, mesele din piețe și taxi, dezbătute la Deva

Tarifele pentru parcarea Unirii, mesele din piețe și taxi, dezbătute la Deva

DISTRIBUIȚI

Potrivit Legii nr.52/2003, privind transparenta decizională în administrația publică Consiliul local Deva supune atenţiei cetățenilor municipiului Deva următoarele proiecte de hotărâri:

Stabilirea tarifelor pentru folosirea de către persoanele fizice și juridice a meselor/spațiului în vederea vânzării de produse în piețele aflate în administrarea Serviciului comunitar pentru cadastru și agricultură, pentru anul 2018. Pentru Piața Micro 15 de pe strada Ciocloniva nivelul stabilit al tarifelor este de 3 lei/ masă/zi, la Piața Dacia- Aleea Plopilor se închiriază masa tot cu 3 lei/zi iar în Piața M Kogălniceanu cu 4 lei/zi.

Aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcării publice situată în Deva, Piața Unirii, nr.8. Parcarea va fi pentru primele două ore tarifată la 1 leu, următoarele ore fiind tarifate cu 0,5 lei/ oră. Primele 15 minute de staționare sunt gratuite. Cine parchează neregulamentar sau nu plătește este taxat cu 25 de lei. Prețul abonamentului lunar este de 60 de lei.

Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.335/2008 privind reglementarea activității de transport persoane/bunuri în regim de taxi în municipiul Deva, cu modificările și completările ulterioare. Tariful maximal este de 2,90 lei/ km. Majorarea tarifului maximal era practic inevitabilă, în urma scumpirii carburanților din ultimul an.

Persoanele interesate pot consulta proiectele de hotărâri, expunerile de motive, rapoartele compartimentelor de specialitate atât la sediul Primăriei municipiului Deva cât și pe site-ul primăriei: www.primariadeva.ro – secțiunea Ședințe de consiliu local – proiecte de hotărâri.

Eventualele propuneri, sugestii sau opinii se pot depune fie în scris la sediul Primăriei municipiului Deva, Serviciul centrul de informare a cetăţenilor, fie pe adresa de e-mail primar@primariadeva.ro.

Termenul limită până la care se pot primi în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectele de hotărâri este data de 15 decembrie 2017.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii