Șutul lui Dan Voicu direct la vinclu / Antrenorul de la Vulcan,...

Șutul lui Dan Voicu direct la vinclu / Antrenorul de la Vulcan, plăcut surprins de conducătorii clubului

DISTRIBUIȚI

• „La vestiare este un adevărat șantier”

Tot cu gura pe conducătorii de la Vulcan, zbaterea antrenorului Dan Voicu a avut efect. De ceva vreme vestiarele de la stadion trec printr-un proces de modernizare.

„Le pregătim cum se cuvine. Facem baie separat pentru arbitrii. Punem faianță. Facem totul așa cum trebuie. Mă bucur că în sfârșit conducătorii m-au auzit și fac ceva la stadion. Așa că atunci când e de laudă îi laud, când e de criticat ii critic. Partea proastă este că din acest motiv la stadion nu putem face decât două antrenamente. Jucătorii fac baie acasă, iar alte două antrenamente le transformăm în jocuri la sintetic. Vă dați seama că din acest motiv nu putem fi la capacitatea maximă”, a declarat, pentru Ziarul Văii Jiului, Dan Voicu.

Un teren impecabil
Cuvintele de laudă la adresa conducătorilor au continuat. Dan Voicu spune că are parte la Vulcan de un teren de joc cum nu a avut de când este el la echipă. „S-au ocupat de teren, l-au tuns, arată impecabil. Așteptăm cu sufletul la gură să vedem dacă se va relua campionatul. Noi ne pregătim”, a mai adăugat Dan Voicu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii