Suporterii Jiului strâng rândurile: „Haideți la curățenie!”

Suporterii Jiului strâng rândurile: „Haideți la curățenie!”

DISTRIBUIȚI

Din 12 septembrie echipa de fotbal CSM Jiul Petroșani va accesa un nou capitol din istoria sa. Chiar dacă nu realizată pe merite sportive, revenirea în Liga 3, după o absență de șapte ani de zile, constituie un eveniment sportiv.

Cei mai entuziasmați sunt, evident, suporterii. Mereu în sprijinul echipei, aceștia se strâng și de data acesta în jurul clubului cu intenții bune. Ultimul anunț al suporterilor este legat de curățenia de la stadion. Vor și ei să dea o mână de ajutor, așa cum au mai făcut-o și în alte dați.

„Dragi suporteri, ne-am dorit cu toții să vedem echipa promovată în Liga 3, lucru care s-a și întâmplat. Se apropie data la care va veni echipa de licențiere și omologare a stadionului pentru a putea juca în Liga 3. Pe această cale vă invit să facem împreună, noi, suporterii, un mic efort și să dăm o mână de ajutor la curățenia și igienizarea bazei sportive”, este mesajul fanilor. Echipa de fotbal și-a reluat deja antrenamentele la stadion.

„Ne pregătim cu un lot format în totalitate cu jucători din Valea Jiului. Poate vom mai face ceva transferuri”, a declarat antrenorul Damian Militaru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii