Ștrandul de la Hunedoara pregătit din timp pentru noul sezon estival

Ștrandul de la Hunedoara pregătit din timp pentru noul sezon estival

DISTRIBUIȚI

Primăria Hunedoara pregătește ștrandul pentru sezonul estival.  De la un an la altul lucrurile se mai strică, a fost nevoie de investiții noi. Roboții pentru curățarea piscinelor erau defecți, iar manopera pentru repararea lor a costat 1.600 lei, iar piesele de schimb pentru aceștia 3.457 lei.

A fost nevoie și de lucrări de mentenanță la piscină, pentru repararea și întreținerea stațiilor de purificare, și acelea au mai scos 12.000 lei din bugetul local.

S-au achiziționat umbrele și suporți de umbrele  în valoare de 25276 lei.

La serviciile de slavamar primăria a avut o neînțelegere cu firma care ar trebui să asigure activitatea de salvare. Servsalv-ul avea un preț de 30.500 de lei pe lună, pentru a pune la dipoziție 6 salvamari, atestați de ANSPSR (Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România). Aceștia urmează să supravegheze, prin rotație, câte 12 ore pe zi. Însă Primăria Hunedoara a oferit 29.400 lei prețul pentru o lună de prestare, și a menționat doar data începerii contractului, 1 iunie, dar nu și perioada pe care se va încheia un contract, așadar Servsalv a refuzat oferta, care va trebui refăcută de primărie.

Cert este că la 1 iunie porțile ștrandului se vor deschide pentru toți hunedorenii, și ștrandul va fi deschis până în septembrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii