Straja și Cetatea Deva la târgul internațional de turism ” World Travel...

Straja și Cetatea Deva la târgul internațional de turism ” World Travel Market”, din Londra

DISTRIBUIȚI

În perioada 6-8 noiembrie 2017, a avut loc la Londra, târgul internațional de turism ” World Travel Market”,  la Complexul Expozițional ExCel şi a reunit 5.000 de expozanţi din peste 180 de ţări şi regiuni. România a fost prezentă cu 50 de standuri expoziţionale, unele publice, susținute de Ministerul Turismului, altele ce promovau produse turistice private.

Cetatea Deva a fost singurul monument istoric promovat la cel mai mare târg internaţional de turism din lume – „World Travel Market”, din Londra, alături de alte obiective turistice românești, sub cupola Ministerului Turismului. La același târg internațional a fost prezent și un promotor al turismului din Straja, Tabere Straja, care nu a stat sub umbrela ministerului, dar a avut o promovare fără cusur ca și stand privat. Tabere Straja a promovat oferta de tabere din stațiunea Văii Jiului, care se întinde pe toată perioada lunii decembrie, dar și a lunii ianuarie, pentru perioada de iarnă, venind cu oferte ce promovează mișcarea, alimentația sănătoasă și luptă împotriva sedentarismului.  Tabere Straja populează stațiunea nu doar pe timpul sezonului hibernal, au oferte de nerefuzat și pe toată perioada sezonului estival.

La Târgul Internaţional de Turism WTM au participat companii de turism, oameni de afaceri, profesionişti din industria turismului, miniştri ai turismului și ambasadori din numeroase state, evenimentul fiind un prilej extraordinar pentru crearea şi stabilirea de contacte şi promovarea destinaţiilor şi ofertelor turistice.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii