Straja se pregătește pentru cea mai mare TABĂRĂ GRATUITĂ dedicată tinerilor cu...

Straja se pregătește pentru cea mai mare TABĂRĂ GRATUITĂ dedicată tinerilor cu vârsta între 14 și 35 de ani. Cum te înscrii? Îți spunem noi!

DISTRIBUIȚI

100 de tineri din Valea Jiului vor profita de un weekend all inclusive, în Straja, în perioada 13-15 septembrie. Cu ușurință poți fi unul dintre ei. Trebuie doar să nu ratezi înscrierea, care se poate face începând cu data de 15 august și se finalizează în data de 31 august.

Pentru selectarea în cadrul proiectului, tinerii, care trebuie să aibă între 14 și 35 de ani,  trebuie să transmită juriului  orice tip de material menit să descrie și să promoveze frumusețea munților din Valea Jiului.  Când spunem material de promovare ne referim ori la o fotografie sau un video, machetă grafică, spot audio, sau, dacă ai talent la scris, poți să compui un eseu. Practic orice are legătură cu tema menționată și se poate trimite pe mail, pentru că materialele în vederea înscrierii vor fi trimise, alături de datele de contact, la adresa de mail prostraja@yahoo.com.

Juriul (format din reprezentanți ai administrației județene, locale, ai mass media și ai Asociației Pro Straja) va selecta cele 100 de materiale câștigătoare. Cei 100 de tineri selectați vor participa la tabăra gratuită, în luna septembrie 2019. În perioada 5 – 10 septembrie juriul  va prezenta, pe pagina de Facebook a proiectului și în mass media locală, lista celor 100 de tineri selectați să participe efectiv la tabăra de tineret “DESCOPERĂ STRAJA – implicarea tinerilor în promovarea perlei Văii Jiului”.

Tinerii selectați în cadrul proiectului vor sosi în stațiunea Straja în după-amiaza zilei de 13 septembrie  (vineri), tabăra de tineret urmând a se încheia în după-amiaza zilei de duminică, 15 septembrie 2019.

Vor fi asigurate gratuit cazarea, masa, și o serie de ateliere, precum astronomie, ecologie și educație ecologică, nutriție, orientare turistică și trasee montane, situații de urgență și salvare montană.

Tabăra este organizată de Asociația Pro Straja, cu cofinanțare de la Consiliul Județean Hunedoara, în parteneriat cu Primăria municipiului Lupeni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii