Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara scoate la concurs funcțiile de...

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara scoate la concurs funcțiile de șef de secție

DISTRIBUIȚI

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara scoate la concurs funcțiile de șef de secție. Sunt așteptate candidaturi pentru următoarele posturi:

șef Secția Medicină internă; șef Secția Gastroenterologie; șef Secția Neurologie; șef Secția Chirurgie generală; șef Secția Ortopedie și traumatologie; șef Secția Obstetrică-Ginecologie; șef Secția Cardiologie; șef Secția Oncologie; șef Secția Cronici; șef Secția Boli Infecțioase; șef Secția Pneumologie; șef Secția Psihiatrie; șef Laborator Radiologie; șef Secția ATI.

La concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea postului, specialitate pe care o practică în mod curent și în care sunt confirmați prin ordin al m.s.p. (vechimea în specialitate decurge de la data confirmării și încadrării ca specialist).

Persoanele sancționate în ultimii 2 ani de unitățile la care au fost angajate sau de Colegiul Medicilor din România, precum și cele cărora le-a încetat contractul de administrare în Condițiile stabilite la art. 5, lit. b), c) sau d) nu pot participa la concurs.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii