Soluţie definitivă a Tribunalului Judeţean Hunedoara: Gheorghe Ile rămâne cu sechestru pe avere

Soluţie definitivă a Tribunalului Judeţean Hunedoara: Gheorghe Ile rămâne cu sechestru pe avere

DISTRIBUIȚI

Din datele furnizate de portalul Tribunalului Hunedoara reiese că, marţi, 20 martie 2018, numai unei angajate a Primăriei municipiului Vulcan i-a fost admisă plângerea formulată împotriva măsurii sechestrului asigurator dispus prin ordonanţa procurorului din data de 22.02.2018.

Cea căreia
completul de judecată i-a admis plângerea este Leonte Luminiţa, sechestrul asigurator fiind dat în dosarul cu numărul 122/P/2017 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia. În soluţia publicată pe portal.just.ro se precizează că „suspecta a indisponibilizat suma de 2.000 de lei la dispoziţia organului de urmărire penală, în contul XXX deschis la CEC Bank, unitatea Vulcan, sumă ce va rămâne in­dis­ponibilizată la dispoziţia organului ju­diciar. Dispune ridicarea măsurii asigu­ratorii instituite. Cheltuielile judiciare în cuantum de 100 de lei rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 20.03.2018. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza UP) 12/2018 20.03.2018”.

Cu totul altfel
se prezintă, în 27 martie, soluţia în cazul lui Gheorghe Ile: „Respinge contestaţia formulată de petentul Gheorghe Ile împotriva măsurii sechestrului asigurător dispus prin ordonanţa procurorului din data de 23.02.2018, dată în dosarul nr.122/P/2017 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia. Obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 27.03.2018”. Conform datelor găsite pe portal.just.ro, în mod similar au fost respinse contestaţiile formulate de petenţii Peter Rodica Mariana, Buţan Andreea Ramona, Moise Cristina şi Popa Cristian. Din informaţiile de care dispunem, ceilalţi petenţi au fost reprezentaţi de către avocaţii angajaţi de ei, dar nu este exclus ca şi plângerile lor formulate împotriva măsurii sechestrului asiguratoriu să fi fost respinse. Petenţii au beneficiat de două termene plus o amânare, pentru a achita sumele de bani reprezentând titlul asigurator.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii