Sistem video extins la Hunedoara și sistem de iluminat extins la Peștișu...

Sistem video extins la Hunedoara și sistem de iluminat extins la Peștișu Mare

DISTRIBUIȚI

Memory S.R.L. din Hunedoara va încasa 94.693 lei pentru extinderea sistemului de supraveghere video la Hunedoara.

Extindere sistem de supraveghere video la  Hunedoara  se referă la instalarea a 10 sisteme de supraveghere în următoarele puncte de interes strategic din Hunedoara astfel: Aleea Câmpului bl 1, B-dul Corvinilor bl A4-2, strada Mureșului bl A1, Ștefan cel Mare intersecție N Bălcescu, strada Poștei bl G2, Prutului-  Școala Generală nr 12, strada Independenței – Școala Generală nr 11, Intersecția B-dul 1848 cu strada Gheorghe Lazăr,  intersecție B-dul Dacia cu strada Eroilor, intersecție str. Revoluției cu Aurel Vlaicu.

De asemenea, SC Electroprod Tim SRL, o firmă din Timișoara, se ocupă de realizarea studiului de fezabilitate pentru extinderea iluminatului public stradal în Peștișul Mare, pe DJ 687, până la limita administrativ-teritorială cu municipiul Deva .

SF-ul va prezenta situația actuală existentă, necesitatea și oportunitatea realizării investiției, descrierea din punct de vedere  tehnic, constructiv, funcțional-arhitectural și tehnologic precum și analiza tehnico-economică a soluțiilor propuse pentru realizarea obiectivului de investiții.

Extinderea ar presupune extinderea pe două tronsoane unul de 1,2 km, altul pe 1,7 km, montarea a 52 de corpuri de consolă, a 3 stâlpi de beton și doi stâlpi metalici.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii