Şi petroşenenii vor spune „Like 4 Karate WKC”

Şi petroşenenii vor spune „Like 4 Karate WKC”

DISTRIBUIȚI

Federaţia Română de Karate WKC demarează la nivel naţional în 14 oraşe ale ţării, în cadrul proiectului „Pierre de Coubertain”, o selecţie a copiilor cu vârsta între 7 şi 12 ani ce doresc să practice sport, mişcare, în opoziţie cu sedentarismul din faţa calculatoarelor.

Proiectul, numit „Like 4 Karate WKC”, va fi organizat în Deva şi la Petroşani, unde la cluburile de specialitate sunt aşteptaţi cât mai mulţi copii care să vină să vadă ceea ce înseamnă  karate-ul.

În cadrul acestui proiect naţional, în fiecare centru de selecţie desemnat de FRK WKC va fi selecţionat un număr de copii care vor participa la o tabără de instruire în perioada 4-8 noiembrie la Poiana Braşov, unde vor fi pregătiţi şi supravegheaţi de 7 antrenori şi instructori specializaţi ai FRK WKC.

La finalul taberei, copiii vor susţine un concurs unde cei mai buni vor fi premiaţi. Acţiunea se va derula simultan în Deva, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Constanţa, Satu-Mare, Târgovişte, Botoşani, Petroşani, Arad, Târgu-Mureş, Mediaş şi Slobozia.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii