Și la sate / A început returul

Și la sate / A început returul

DISTRIBUIȚI

Caravana fotbalului mic, cel din Liga a V-a, s-a repus în mișcare și în județul Hunedoara, odată cu disputarea primei etape din retur.

Cel mai interesant joc a fost cel dintre Foresta Lunca Cernii, echipă pe al cărei teren se câștigă greu, și liderul campionatului, Măgura Pui. Meciul a fost unul de-a dreptul nebun, cu răsturnări halucinante de scor. Gazdele, aflate pe antepenultimul loc, cu 11 puncte, au condus cu 2-0, dar echipa din Pui a egalat până la pauză. În mitanul secund cei de la Foresta au marcat primii, Măgura a egalat, dar în minutul 60 echipa din Lunca Cernii avea 4-3, toate golurile acestei formații fiind înscrise de Dănuț Sălășan. După o oră de joc, „pădurarii” au rămas fără benzină în drujbă, iar „puienii” au marcat de trei ori la rând, fiind și de remarcat, pentru cei de la Pui, hatt-trick-ul lui Ionuț Lupulescu. Măgura continuă să fie pe primul loc, cu 36 de puncte.
Un alt meci așteptat cu interes a fost și derby-ul rundei, în care s-au întâlnit ocupantele locurilor doi și trei, Zarandul Crișcior și AS Sântămăria Orlea. „Moții” au condus la pauză cu 2-1, după ce jucătorii Orlei reușiseră să egaleze, iar diferența decisivă s-a făcut în debutul mitanului secund, când gazdele au mai marcat un gol.
Astfel Zarandul a câștigat cu 3-1, și, cu 30 de puncte, ocupă poziția secundă, iar trupa din Sântămăria Orlea, cu 23 de puncte, se menține pe podium doar datorită golaverajului.
Tot 23 de puncte a adunat și CS Ghelari și a urcat pe poziția a patra, având golaveraj mai slab decât a treia clasată, AS Sântămăria Orlea. Pe șase se menține Ponorul Vața, cu 20 de puncte, după ce a învins, acasă, cu 3-1, pe Sargeția Bretea Română. Totul era clar încă din prima repriză, când gazdele aveau deja 3-0, în partea secundă Bretea reușind doar golul de onoare, ceea ce face ca Sargeția să rămână, în continuare, pe locul 12, cu 11 puncte, având golaveraj mai slab decât Foresta Lunca Cernii.
Runda a mai programat un meci de mijlocul clasamentului, unul frumos, cu cinci goluri, în care CSC Ilia a învins, acasă, cu 4-1, pe Agrocompany Băcia. Etapa a mai programat și jocul dintre Santos Boz și Metalul Crișcior Brad, dar partida a fost amânată, urmând a se juca această restanță pe 7 aprilie. Până atunci Santos rămâne „lanternă roșie”, cu doar un singur punct câștigat în tot turul, iar Metalul, cu 16 puncte, și-a păstrat poziția a șaptea în clasament. Etapa viitoare, cea de-a XV-a, o rundă ce se anunță a fi interesantă, se va juca duminică, 18 martie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii